Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike

ساخت وبلاگ

Siirtoikkunassa on enää 10 päivää jäljellä, mutta Saudi-Arabian joukkue ei ole lopettanut kiihkeästi sisäänkirjautumista, ja jopa äskettäin on lainattu tähtiä, jotka ovat uransa huipulla. Raporttien mukaan saudijoukkue Jeddah Nationals haluaa hankkia 29-vuotiaan DePaulin, ja Atletico Madridissa pelaava MM-voittaja keskikenttäpelaaja on saanut tarjouksen Jeddah Nationalsilta. Jeddah National tarjosi myös DePaulille korkeampaa palkkaa. Neuvottelut ovat kuitenkin epäonnistuneet, ja DePaul toivoo silti jatkavansa Atlético Madrid pelipaidat.
Kesällä 2021 DePaul siirtyi Atletico Madridiin Udinesesta 35 miljoonalla eurolla. Argentiinan maajoukkueen pelaajalla on tällä hetkellä sopimus Atletico Madridin kanssa 30. kesäkuuta 2026 asti. Atletico Madridin pääkeskikenttäpelaajana DePaulin taktinen asema joukkueessa voidaan taata. Viime kaudella DePaul pelasi Atletico Madridissa 38 ottelua, joissa hän teki 3 maalia ja 8 syöttöä. Uuden kauden kahdessa La Liga -pelissä DePaul aloitti kaikki pelit ja pelasi koko pelin. Jos Atletico Madrid päättää päästää DePaulin menemään 40 miljoonalla, heidän on vaikea ostaa DePaulia sopivampaa keskikenttäpelaajaa samaan hintaan.
DePaulin hylkääminen on ihailtavaa. 29-vuotiaana DePaul on edelleen uransa parhaimmillaan. Yhtenä Argentiinan maajoukkueen ydinkeskikenttäpelaajista hänen on varmistettava hyvä kilpailutilanne, jotta hän voi pukea Argentiina maajoukkue pelipaita paremmassa kunnossa, kun hänet kutsutaan maajoukkueeseen. Kuitenkin DePaul, joka tunnetaan nimellä "Messin henkivartija", jos hän saa tarjouksen Miami Inteationalilta, uskon, että DePaul harkitsee sitä vakavasti.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Atlético Madrid pelipaidat,Argentiina maajoukkue pelipaita, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 79 تاريخ : سه شنبه 31 مرداد 1402 ساعت: 23:41

Uuden kauden La Ligan toisella kierroksella Real Madrid käänsi Almerian vieraissa 3-1. Bellingham teki 2 maalia ja 1 maalisyöttöä ohjaten käänteistä omin voimin. Bellingham, jonka arvo on 103 miljoonaa euroa, pukeutuu kentällä numero 5:n Jalkapallo Peliasut ja tunnetaan Zidanen seuraajana. Ihmiset ovat aina olleet täynnä odotuksia hänen esityksensä suhteen. La Ligaan saapunut Bellingham ei pettynyt, ja jopa osoitti erinomaisen suorituskyvyn, joka ylitti odotukset.
Ottelun ensimmäisellä puoliskolla Real Madridin nuorisoharjoittelun pelaaja Aribas teki puskulla 3. minuutilla, jolloin Almeria siirtyi odottamattomaan johtoon, mutta pelin 19. minuutilla Bellinghamin maali oli helppo. Tasoitti pisteet nopeasti. Pelin toisella puoliskolla Kroos avusti Bellinghamia puskulla ja teki kaksi maalia auttamaan Real Madridia ohittamaan maalin. Sitten Bellingham auttoi Vinicius sinetöimään voiton, ja Real Madrid voitti kaksi ensimmäistä peräkkäistä La Liga -voittoaan. Pysäyttämätön Bellingham oli ottelun kiistaton mies.
Bellingham, joka puki Real Madrid pelipaidat vain tänä kesänä, Real Madridin fanit ajattelivat, että hän tarvitsisi sopeutumisprosessin, mutta 3 maalin ja 1 syöttöpisteen suoritus kahdessa pelissä sai ihmiset todella ymmärtämään, mikä on vastinetta rahalle. Keskikenttäpelaajana pelannut Bellingham on hallinnut molempia pelejä ja on La Ligan paras maalintekijä. Päivitetty Galaxy-taistelulaiva on lähtenyt jälleen matkaan! Ehkä Bellingham tuo meille lisää yllätysesityksiä!

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Peliasut,Real Madrid pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 83 تاريخ : دوشنبه 30 مرداد 1402 ساعت: 1:23

Vuoden 2023 UEFA Super Cupin mestari on syntynyt! Manchester City, joka on voittanut kolme mestaruutta Valioliigassa, FA Cupissa ja Mestarien liigassa, voitti Sevillan rangaistuslaukauksilla 5-4 UEFA Super Cupissa ja voitti menestyksekkäästi neljännen mestaruuden vuonna 2023. Argentiinalainen Alvarez, yllään Manchester City pelipaidat, on siten ensimmäinen pelaaja jalkapallon historiassa, joka on voittanut nelinkertaisen mestaruuden ja maailmanmestaruuden yhdellä kaudella. Alvarez on ansaittu mestariharvesteri.
Ennen Manchester Cityyn liittymistään River Plate pelipaidat pukeutunut Alvarez voitti monia kunnianosoituksia, kuten Argentina Cupin, Etelä-Amerikan Cup Winners Cupin ja Etelä-Amerikan Libertadores Cupin. Hän voitti myös Copa American Argentiinan maajoukkueen kanssa. Manchester Cityyn saapumisen jälkeen Alvarezin peliaika ei ollut Harlandin olemassaolon vuoksi vakaa, mutta hän yritti silti näyttää parhaan tilansa rajoitetun ajan. Ensimmäisellä kaudella viiteen suureen Euroopan liigaan Alvarez seurasi Manchester Cityä Valioliigan, FA Cupin, Mestarien liigan ja maailmancupin mestaruuden voittamiseksi. Tämä on jotain, mitä edes supertähdet, kuten Messi ja Ronaldo, eivät ole tehneet.
ESPN:n tilastojen mukaan Alvarez on voittanut tähän mennessä urallaan 14 mestaruutta, mikä vastaa Messin mestaruuksia 23-vuotiaana. Hänen saavutuksensa ovat monien pelaajien ulottumattomissa heidän elinaikanaan. Uskon, että tulevissa peleissä Alvarez voi jatkaa erinomaisen suorituskyvyn saavuttamista ja voittaa lisää kunnianosoituksia joukkueelle.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Manchester City pelipaidat,River Plate pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 57 تاريخ : جمعه 27 مرداد 1402 ساعت: 0:32

Barcelonan "MSN"-yhdistelmä on unohtumattomin kolmihampainen yhdistelmä monille faneille. Se on paras hyökkäävä yhdistelmä sitten 2000-luvun, ja se on myös monien fanien nuoruutta. Nyt, 31-vuotiaana, Neymar on päättänyt pukeutua Saudi-liigan Jalkapallo Pelipaidat, ja tämän legendaarisen yhdistelmän viimeinen pelaaja on myös jättänyt Euroopan kilpailun. Tulevaisuudessa ihmisten on vaikea nähdä heitä Euroopan liigoissa.
Kun Messi jätti jäähyväiset Paris Saint-Germainille, hän päätti pukeutua Amerikan liigan Inter Miami CF pelipaidat. Hän on integroitunut täydellisesti uuteen joukkueeseen ja on parantanut huomattavasti American Leaguen huomioimista. Kun Suarez lähti Atletico Madridista, hän päätti palata Etelä-Amerikan liigaan ja hänestä tuli yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista Gremiossa. Neymarin lähdön myötä kaikki kolme MSN-yhdistelmän jäsentä ovat poistuneet Euroopan huippusarjoista.
Neymarin ura ei ehkä vastannut odotuksia. Mutta 150 miljoonan euron vuosipalkka on itse asiassa symboli Neymarin uran menestyksestä. Vaikka ihmiset pahoittelevatkin, että Neymar jätti Euroopan huippukilpailun 31-vuotiaana, koska yleisesti ajatellaan, että Neymarilla on kaikki mahdollisuudet saavuttaa enemmän menestystä ja voittaa enemmän kunniaa Euroopan huippusarjoissa. Mutta Neymarille henkilökohtaisesti tämä on uusi matka hänen urallaan sekä uusia haasteita ja mahdollisuuksia, joita hän kohtaa. Meidän täytyy vain kunnioittaa häntä ja luottaa häneen. Uskon, että Neymar näyttää jatkossakin lahjakkuutensa ja voimansa uudella näyttämöllä ja tuo jatkossakin ihmisille upeita pelejä.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Pelipaidat,Inter Miami CF pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 53 تاريخ : سه شنبه 24 مرداد 1402 ساعت: 23:04

Valioliiga on virallisesti alkanut, ja Caicedon siirrosta on tullut siirtomarkkinoiden kuumin aihe. Sekä Liverpool että Chelsea ovat jättäneet tarjouksia Brightonille toivoen Caicedon hankkimista. Viimeisimpien uutisten perusteella Liverpoolin tarjous nousi 120 miljoonaan euroon, Chelsean tarjous oli 105 miljoonaa euroa, ja myös Brighton hyväksyi Liverpoolin tarjouksen. On kuitenkin uusia uutisia, että Caicedo ei ole halukas liittymään Liverpooliin, hän käyttää mieluummin Chelsea pelipaidat.
Toukokuusta lähtien Caicedo on ollut läheisesti sidoksissa Chelseaan, ja osapuolet ovat myös päässeet sopimukseen henkilökohtaisesta sopimuksesta, mutta koska Chelsean tarjous ei ole täyttänyt Brightonin vaatimuksia, sopimus on ollut umpikujassa toistaiseksi. Kaksi vuotta sitten Caicedo liittyi Brightoniin vain 5 miljoonan euron siirtomaksulla, mutta nyt Brighton on saanut yli 100 miljoonaa euroa tarjouksia. Tämä on erittäin hyvä sopimus mille tahansa joukkueelle.
Caicedo on tällä hetkellä yksi Valioliigan parhaista keskikenttäpelaajista. Caicedolla on ilmeisiä etuja sieppaamisessa ja puolustamisessa, hänen kykynsä lukea peliä on erittäin vahva ja hän säilyttää aina positiivisen asenteen. Sekä Liverpoolille että Chelsealle tämä on keskeinen syy, miksi he ovat valmiita jättämään yli 100 miljoonan euron tarjoukset. Vaikka liiga on jo alkanut, siirtoajan päättymiseen on vielä lähes 20 päivää, ja Liverpoolilla ja Chelsealla on vielä mahdollisuus saada hänet. Riippumatta siitä, käyttääkö Caicedo lopulta Liverpool pelipaidat vai Chelsea-paitaa, se voi tuoda suuren parannuksen joukkueen keskikentän puolustukseen. Uskon, että Caicedo voi tuoda ihmisille lisää jännittäviä esityksiä uudella kaudella!

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Chelsea pelipaidat,Liverpool pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 46 تاريخ : شنبه 21 مرداد 1402 ساعت: 22:50

Pohjois-Amerikan Confederations Cupin 1/8-finaalissa Messi johti Miami Inteationalin vierasotteluun Dallas FC:tä vastaan. Tämä oli myös Messin neljäs peli tässä vaaleanpunaisessa Jalkapallo Peliasut Messi. Tässä pelissä Messi teki jälleen kaksi maalia. Kun pisteet jäivät taakse, hän auttoi jälleen joukkuetta tasoittamaan vastustajan 4-4, vei pelin rangaistuspotkukilpailuun ja voitti lopulta jännittävästi 5-3 kokonaispisteillä 9. -7 eliminoi vastustajat. Päästyään 8 parhaan joukkoon Messi on edelleen kolmen pelin päässä ensimmäisestä mestaruudestaan liittyessään Miami Inteationaliin.
Kun Messi pukeutui Inter Miami CF pelipaidat, hän ei ainoastaan parantanut merkittävästi Miami Inteationalin vaikutusvaltaa maailman jalkapallossa, vaan myös auttoi joukkuetta siirtymään kuudesta peräkkäisestä tappiosta nykyiseen neljään peräkkäiseen voittoon. Messi teki 7 maalia 4 pelissä, mikä auttoi Inter Miamin liigan viimeisestä joukkueesta mestaruuden suosikkijoukkueeksi. Tietysti, jos Messi pystyy jatkamaan kilpailukykynsä säilyttämistä, hänellä on loistava mahdollisuus auttaa Miami Inteationalia voittamaan tämän tapahtuman.
Messi ei ole katunut uraansa, mutta hän tekee silti parhaansa tehdäkseen kovasti töitä joukkueen eteen. Hän on joukkueen johtaja, vertaansa vailla oleva roolimalli joukkuetovereilleen ja vertaansa vailla oleva roolimalli jalkapallofaneille kaikkialla maailmassa. Se on jumala, henkinen symboli, joka tuo onnea ja ihmeitä ihmisille. Kun Messi pukee ylleen tämän nro 10 -paidan, hänen kohtalonsa on aloittaa poikkeuksellinen uramatka Miamissa, jossa hän luo uusia historiallisia ennätyksiä peräkkäin.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Peliasut Messi,Inter Miami CF pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 58 تاريخ : چهارشنبه 18 مرداد 1402 ساعت: 0:39

Tänä kesänä huhut brasilialaisen supertähden Neymarin paluusta Barcelonaan eivät ole lakanneet koskaan. Mutta jatkuvan vahvistuksen jälkeen tämä huhu näyttää olevan vain huhu. Äskettäin tunnettujen mediatoimittajien uutisten mukaan Neymar palaa Barcelonaan, ja Neymar käyttää FC Barcelona pelipaidat uudelleen uudella kaudella kilpaillakseen La Ligassa. Ja tämä uutinen on tuonut äärettömästi yllätyksiä ja odotuksia monille faneille.
On selvää, että Neymarin siirto tapahtuu sen jälkeen, kun Dembelen siirto Paris Saint-Germainiin on saatu päätökseen. Juuri Dembelen lähdön vuoksi Barcelona alkoi pohtia mahdollisuutta antaa Neymarin pukeutua jälleen puna-siniseen Jalkapallo Peliasut. Aiemmin huhuttiin, että Paris halusi palauttaa Neymarin Barcelonaan lainalla, mutta Barcelona hylkäsi sen, koska Barcelonan valmentaja Xavi uskoi, että Neymar ei sopinut joukkueen suunnitelmaan. Dembelen lähdön myötä Harveyn oli harkittava lahjakkaan hyökkääjän toivottamista takaisin.
On syytä mainita, että Neymarin henkilökohtaisen sosiaalisen median lähettämät tiedot ovat myös herättäneet monia spekulaatioita faneissa ja mediassa. On raportoitu, että Neymar poisti esittelyn itsestään Paris Saint-Germain-pelaajana, ja nykyinen esittely on merkitty vain "urheilijaksi". Vaikka Barcelona ja Paris Saint-Germain eivät ole vahvistaneet sitä, kuuluisan median raporttien ja Neymarin henkilökohtaisessa sosiaalisessa mediassa julkaistujen tietojen mukaan on suuri todennäköisyys, että Neymar palaa Barcelonaan. Odotetaan nyt täysin, miten tämä silmiinpistävä siirtosopimus kehittyy.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : FC Barcelona pelipaidat,Jalkapallo Peliasut, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 61 تاريخ : دوشنبه 16 مرداد 1402 ساعت: 1:10

45-vuotias italialainen legendaarinen maalivahti Buffon ilmoitti virallisesti eläkkeelle sosiaalisen median kautta, mikä päätti pitkän ja loistavan 28 vuoden uran. Jäähyväisiksi Buffon jätti vain neljä yksinkertaista lausetta: Kiitos kaikille! Olet antanut minulle kaiken! Annan myös kaiken takaisin! Olemme käyneet läpi kaiken yhdessä!
Vuonna 1995 Buffon debytoi ykkösjoukkueessa Parmassa ja aloitti uransa. Vuonna 1998 hänet kutsuttiin maajoukkueeseen ja puettiin tummansiniseen Jalkapallo Peliasut. Suoritettuaan maajoukkuedebyyttinsä 19-vuotiaana, Buffonista tuli virallisesti maajoukkueen aloitusmaalivahti. Ja seuraavien 20 vuoden aikana hän seisoi aina Azzurrien edessä. Vuonna 2001 Buffon puki Juventus pelipaidat 52,9 miljoonan euron siirtomaksulla ja asetti maalivahtien siirtomaksujen maailmanennätyksen, jonka Alisson rikkoi vasta 17 vuotta myöhemmin.
Koko uransa ajan Buffon on ollut tunnettu vakaudestaan ja pitkästä valmiusajastaan. Hän on pelannut Parmassa, Juventuksessa, Paris Saint-Germainissa ja Italian maajoukkueessa. Buffon on pelannut urallaan 1 151 ottelua. Hän on jalkapallon historian ensimmäinen legendaarinen maalivahti, joka on pelannut 500 ottelua ilman maaleja. Voitti vuoden 2006 maailmancupin mestaruuden ja 10 Serie A -titteliä ja monia muita kunnianosoituksia. Mestarien liigan epäonnistuminen on Buffonin uran suurin katumys. Juventus hävisi kaikki kolme kertaa Mestarien liigan finaalissa. Vuonna 2002 hän astui Mestarien liigan finaaliin ensimmäistä kertaa ja kaatui lopulta rangaistuspotkukilpailussa. Kahdessa seuraavassa Mestarien liigan finaalissa Juventus hävisi Barcelonalle, jossa MSN sijaitsee, ja Real Madridille, jossa sijaitsee BBC.
Kaikki pelaajat eivät voi pysäyttää vuosien muutoksia, mutta Buffon teki vuosien kulumisesta erittäin hidasta, mutta tämä päivä tulee kuitenkin. 28 vuoden jalkapallouran jälkeen 45-vuotias Buffon ilmoitti jäävänsä eläkkeelle! Hyvästi, legenda!

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Peliasut,Juventus pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 74 تاريخ : پنجشنبه 12 مرداد 1402 ساعت: 23:56

Paris Saint-Germainiin ja Mbappeen liittyvät uutiset ovat nousseet tämän kesän kuumiksi aiheiksi maailman jalkapallossa. Vielä ei ole johtopäätöstä siitä, ottaako Mbappe pois Paris Saint-Germain pelipaidat tänä kesänä. Mutta sopimuksen ehtojen mukaan niin kauan kuin Mbappe kuuluu vielä Pariisin pelaajille 31. heinäkuuta, niin Parisin on maksettava Mbappelle ehtojen mukainen 50 %:n uskollisuusbonus, noin 45 miljoonaa euroa. Jos hän jää Pariisiin syyskuussa, Mbappe saa täyden 90 miljoonan euron uskollisuusbonuksen.
Viime kesänä Paris tarjosi supersopimusta pitääkseen Mbappen. Nyt Mbappe pitää tiukasti kiinni siirtoaloitteesta, lähteminen vai jääminen on täysin hänen omasta päätöksestään kiinni, niin kauan kuin hän pysyy joukkueessa, Parisin on maksettava korkea palkka ja uskollisuusbonus, ja hän voi lähteä joukkueesta vapaasti ensi vuonna ja käytä Real Madrid pelipaidat saadaksesi erittäin korkean allekirjoitusmaksun. Paris Saint-Germainilla ei ole ratkaisua Mbappen tulevaisuuteen. Paris osoitti siksi sormella Real Madridia.
Paris uskoo, että Mbappe ja Real Madrid ovat päässeet etukäteen sopimukseen liittymisestä vapaasti ensi kesänä, ja Mbappe saa 160 miljoonan euron allekirjoituspalkkion. Kun Saudi-Arabian liiga lähetti 700 miljoonan euron vuosipalkkatarjouksen, Mbappe kieltäytyi tapaamasta. Tämä tekee Pariisista entistä vakuuttuneempia siitä, että Real Madrid ja Mbappe ovat päässeet sopimukseen aikaisin. FIFA:n sääntöjen mukaan mikään seura ei saa ottaa yksityisesti yhteyttä pelaajiin, joilla on yli puolivuotinen sopimus. Siksi Pariisi uskoo Real Madridin rikkoneen sääntöjä ja valmistautuu vetoamaan FIFA:han. Mutta on raportoitu, että Paris Saint-Germainilla on itsellään ongelmia tässä suhteessa.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Paris Saint,Germain pelipaidat,Real Madrid pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 64 تاريخ : سه شنبه 10 مرداد 1402 ساعت: 23:48

Uuteen kauteen valmistautumiseksi järjestettiin Espanjan kansallinen derby Yhdysvalloissa esikaudella, ja Barcelona voitti Real Madridin 3-0. Dembele, joka pukeutui 7. FC Barcelona pelipaidat, avasi joukkueen maalin. 20-vuotias keskikenttäpelaaja Fermin Lopez teki yhden maalin ja 1 syötteen. Ferran teki maalin väliajalla vahvistaakseen voiton. Koko pelin aikana molemmat joukkueet osuivat maalikehykseen yhteensä 6 kertaa, joista Real Madrid osallistui 5 kertaa. Molemmilla joukkueilla oli yhteensä 26 virhettä ja 8 keltaista korttia. Kaksi joukkuetta toivat ihmisille upean ja intensiivisen pelin.
Vaikka kyseessä oli vain ystävyysottelu, molemmat joukkueet lähettivät vahvimmat kokoonpanonsa. Vaikka preseasonin päätarkoituksena on säätää pelaajien pelitilaa, fyysistä kuntoa ja tiimityötä kentällä. Mutta tässä pelissä molemmat osapuolet esiintyivät erittäin vakavasti ja jopa osoittivat erittäin kovaa vastakkainasettelua. Pelkästään ensimmäisellä puoliajalla pelattiin 4 keltaista korttia ja 3 vaihtoa. Ja myös Real Madridin onni näytti puuttuvan. Legendaarista nro 7 Real Madrid pelipaidat pukeutunut Vinicius epäonnistui rangaistuspotkussa ja osui maalikehykseen kolmesti. Bellingham ja Joan Armeni osuivat kumpikin kerran maalikehykseen.
Koko pelin ajan, vaikka tulos oli ylivoimainen voitto, Real Madridin etu pelissä oli melko ilmeinen: 52 %:n pallonhallinta, 28 laukausta, joista 5 osui maalikehykseen. Barcelona teki 3 maalia vain 12 laukauksella. Niin paljon, että pelin jälkeen jopa Ancelotti sanoi, että on todellakin harvinaista osua maalikehykseen 5 kertaa pelissä ja Barcelonan edessä näyttää olevan seinä. Barcelonan valmentaja Harvey sanoi myös pelin jälkeen, että vaikka tulos oli hyvä, Real Madridin kokoonpano on syvempi, he voivat korvata monia pelaajia ja ovat strategisesti muuttuvampia.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : FC Barcelona pelipaidat,Real Madrid pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 75 تاريخ : يکشنبه 8 مرداد 1402 ساعت: 23:13

Jätettyään hyvästit 12-vuotisen Manchester United -uransa jälkeen, De Gean tulevaisuus ei ole edistynyt. Itse asiassa Manchester Unitedin päämaalivahtina viime kaudella De Gea esiintyi kentällä edelleen erittäin rohkeana. Jos sinun ei tarvitse etsiä pitkäaikaista sopimusta, De Gean nykyisillä vahvuuksilla on helppo hankkia uusi Jalkapallo Pelipaidat. Saksalaisten tiedotusvälineiden mukaan Bayein valmentaja Tuchel on kiinnittänyt pitkäaikaista huomiota De Geaan ja järjestänyt joukkueen yhteydenottoon De Geaan. Näyttää kuitenkin siltä, että kauppa on väliaikaisesti lykätty palkan ja joukkuelähtöpaikkojen vuoksi.
Vaikka De Gea on 32-vuotias, hän on edelleen erittäin hyvässä kunnossa. Eurooppalaiseen jalkapalloon hänellä on edelleen kutsuja jättijoukkueilta. Kyse on vain siitä, että De Gea toivoo saavansa sopimuksen, jonka vuosipalkka on 10 miljoonaa euroa verojen jälkeen. Aiemmin Inter Milan ehdotti 5 miljoonan euron tarjousta verojen jälkeen, joten De Gea hylkäsi sen. De Gean erittäin korkea hintapyyntö ei ole johtanut siihen, että yksikään joukkue ei ole hankkinut tätä espanjalaista maalivahtia, jolla on vahvat maaliviivataidot, mutta ei kykyä pelata palloa.
De Gean superkorkealla hintapyynnöllä ehkä vain Saudi-Arabian liiga voi sallia De Gean korkeat tulot. Ymmärretään, että Saudi-liigan nykyisistä joukkueista Riyadh Victory etsii edelleen uutta maalivahtia. Saako De Gea mahdollisuuden pukeutua AI Nassr pelipaidat ja liittyä jälleen Ronaldon kanssa?

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Pelipaidat,AI Nassr pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 72 تاريخ : جمعه 6 مرداد 1402 ساعت: 1:53

Varakkaat saudijättiläiset Riyadh Crescent tarjosivat Paris Saint-Germainille 300 miljoonan euron tarjouksen. Samalla he myönsivät Mbappelle jopa 700 miljoonan euron vuosipalkan ja antoivat Mbappelle vapautua vuotta myöhemmin. Kun siirto on tehty, se on maailmanennätyssiirtosopimus. Mutta neuvottelut eivät ole vielä alkaneet, eikä Mbappe ole vielä tehnyt päätöstä.
Ennen Paris Saint-Germain pelipaidat pukemista Mbappe voitti Ligue 1:n mestaruuden, valittiin parhaaksi tulokkaaksi ja johti Monacon Mestarien liigan välieriin. Kaudella 2018-19 Paris Saint-Germain allekirjoitti Mbappen kanssa 180 miljoonan siirtosumman. Hän on voittanut Pariisissa muutaman viime kauden aikana Ligue 1:n Golden Bootin ja parhaan pelaajan tittelin peräkkäin. Nykyään Mbappen ja Paris Saint-Germainin ambivalenttinen suhde on lähellä hajoamista. Mbappelle, joka unelmoi Real Madrid pelipaidat lapsesta asti, saudipuoli ilmaisi myös suurta vilpittömyyttä, jolloin Mbappe päätti irtisanoa sopimuksen yhden vuoden pelattuaan ja liittyä vapaasti Real Madridiin.
Vuoden mittainen supersopimus, jonka hinta on 700 miljoonaa euroa, voi vain sanoa, että se on todella hullua. Jotkut amerikkalaiset tiedotusvälineet vertasivat NBA-supertähti Jamesin urapalkkoja Mbappen sopimukseen. Jamesin 20 vuoden NBA-uran palkka oli 5,31 dollaria, kun taas Mbappen vuosipalkka oli 7,76 dollaria. Mutta nyt fanit ovat enemmän huolissaan siitä, minkä valinnan Mbappe tekee Saudi-liigan tarjouksen edessä? Pysyykö hän Pariisissa ja istuu penkillä kauden vai hyväksyykö hän Saudi-Arabian korkean palkan ja liittyy Real Madridiin vapaasti vuoden kuluttua?

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Paris Saint,Germain pelipaidat,Real Madrid pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 56 تاريخ : سه شنبه 3 مرداد 1402 ساعت: 22:56

Uuden kauden lähestyessä Mbappén ja Paris Saint-Germainin suhde on kiristynyt entisestään. Ranskalaisten medialähteiden mukaan Paris Saint-Germain on ilmoittanut Mbappelle, että jos hän ei uusi sopimustaan tai suostu lähtemään joukkueesta, Jalkapallo Pelipaidat oleva Mbappe voi istua vain penkillä koko kauden. Ja Mbappe osoitti myös kovaa asennetta tähän, ja on valmis aselepoon koko kauden ja täyttämään määrätietoisesti jäljellä olevan vuoden sopimuksen, kunnes hän lähtee vapaasti ensi kesänä.
On selvää, että Mbappe ei päässyt esikausilistalle ja hänet suljettiin pois Japanin matkan isolta listalta. PSG teki selväksi, ettei yksikään pelaaja ole seuraansa tärkeämpi. Vaikka Pariisi haluaa myydä Mbappen mahdollisimman pian, eurooppalaisessa jalkapallossa on hyvin vähän Mbappesta kiinnostuneita joukkueita. Mbappén tulevaisuutta ajatellen Pariisi on passiivinen puoli. Jos Mbappen sopimuksen uusimista tai myyntiä ei saada päätökseen ennen kuun loppua, on maksettava vastaavat palkat ja uskollisuusbonukset sopimuksen mukaan. Pariisista tulee vitsi maailman jalkapallossa. Myös Paris Saint-Germain pelipaidat myynti vaikuttaa suuresti.
Siksi Suur-Pariisi ilmoitti, että se hyväksyy kaikki tarjoukset kaikilta Mbappesta kiinnostuneilta joukkueilta, mukaan lukien Saudi-liiga, joka on ollut hulluna hankintoihin eurooppalaisessa jalkapallossa tänä kesänä. Raporttien mukaan Saudi-liigan Riyadh Crescent on jättänyt 200 miljoonan euron tarjouksen. Vaikka he voivat allekirjoittaa vain yhden vuoden, he ovat valmiita viimeistelemään allekirjoituksen, ja myös Paris on suostunut tällaiseen tarjoukseen. Mutta avain ongelmaan on Mbappen henkilökohtainen tahto. Jos Mbappe jatkaa, Pariisilla ei ole mitään tekemistä. 200 miljoonaa euroa eivät ole tarpeeksi houkuttelevia nuorelle Mbappelle. Loppujen lopuksi Mbappen palkka plus bonukset uudella kaudella ja korkea allekirjoitusmaksu ensi vuoden ilmaiseksi lähtemisestä uuteen joukkueeseen voivat ylittää 200 miljoonaa euroa.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Pelipaidat,Paris Saint,Germain pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 69 تاريخ : يکشنبه 1 مرداد 1402 ساعت: 23:53